Каракачанов очаква да вземе повече проценти, отколкото му дават в проучванията

OFFNews 02 ноември 2016 в 09:11 3336 4

Кандидат-президентът на ВМРО, НФСБ и Атака Красимир Каракачанов очаква да постигне по-висок резултат от този, който му дават в проучванията за предизборните нагласи.

"Настроенията в обществото са доста по-различни от официалните статистически данни. Резултатите няма да са такива, каквито показват социолозите”, заяви в „Здравей, България” Каракачанов.

Той посочи, че амбицията на патриотите е да дадат алтернатива на сегашния модел.

„Президентската институция представлява България. Не може някой да шляпа по врата българския президент и да му дърпа ушите, макар и на майтап”, каза Каракачанов.

Според него президентът трябва да може да каже и на партийните лидери в България, и на външните ни партньори кога нещо не е добре за страната. 

„Категорични сме – излизаме и се бием за победа”, заяви Красимир Каракачанов.

За пореден път той се обяви за връщането на наборната военна служба, за да може българските младежи да получат и възпитание, и обучение там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10952

4

Мойри

02.11 2016 в 11:30

Проучванията са блатна помия. Ясно за циганския, корпоративния и етническия вот, но останалите са поне малко от малко нормални хора. Какви са тия проценти за Трайков. Първо БСП и ГЕРБ не са алтернатива на това, което е сега - съдебна реформа! Второ, повтарят наизуст думи на техни началници - Пеевски/Доган и Кремъл. Да не говорим, че на тези избори ще гласуват с милион повече - всичките ли са комунисти и "страхувани" от олигарсите? Освен това за РБ социолозите досега винаги са давали по нисък резултат.