Кандидат за кмет на Младост дари чинове на неделно училище

OFFNews 18 октомври 2016 в 11:13 3363 0

Кандидатът за кмет на столичния район „Младост“ от Реформаторския блок Людмила Божилова откри предизборната си кампания. 

Десетки граждани на района и приятели на Людмила дойдоха да я подкрепят в храм „Рождество Христово”, където бе отслужен тържествен водосвет. Божилова дари чиновете за новооткритото неделно училище, което вече ще могат да посещават децата от „Младост“. 
Учителят по Български език и литература в ТУЕС-София Чавдар Спасов, член на предизборния щаб на РБ в „Младост“, подари на храма икона и кондика. Сред гостите бяха и общинските съветници от РБ Борислав Бориславов, д-р Антон Койчев, Прошко Прошков, Миглена Горанова, Иветка Петрова, които заявиха категоричната си подкрепа за Людмила Божилова. 
Успешна кампания и победа пожелаха и главният секретар на СДС Филип Кирев и Румен Христов, депутат от РБ и заместник-председател на Съюза на демократичните сили.
„Гласувай за кмет на „Младост“, но избери кмет от „Младост“ е основното послание на кампанията. Божилова го обясни така: „Кандидатирам са за кмет на „Младост“, защото е време за промяна. Аз съм родена тук и вече 44 години живея в „Младост“ – това е моят дом и аз милея за него. Имам опита и умението да превърна „Младост“ в още по-добро място за живот и бизнес. Повярвайте ми, познавам всички проблеми на района. В решаването на много от тях вече съм участвала. Знам, какво искат хората от „Младост“ и ще отговоря на тези очаквания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови