Инженер и републикански шампион по шахмат води листата на ПП МИР в Търговище

OFFNews 24 март 2021 в 14:35 1514 0

Инж. Славчо Славчев е водач на листата за кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Той е инженер и Републикански шампион по шахмат за юноши. Роден на 08.06.1955 год. в Търговище. Магистър от ВМЕИ-Варна с квалификация машинен инженер и с допълнителни квалификации - икономика на промишлеността и обществени науки и социално управление.

Бил е директор на НПК "Ястребино", технолог в МРК "Хан Крум" и директор на Националния дворец на децата. Той е вицепрезидент на Европейската асоциация за свободно време на деца и младежи и управител на фирма за месодобив и месопреработка.

Инж. Славчо Славчев е председател на Сдружението на православните християнски многодетни семейства и вицепрезидент на Балканската федерация на многодетните семейства. Той е областен председател на НД "Русофили", както и зам.-председател на ФК "Светкавица"-Търговище.

"Без морал всяка човешка дейност губи смисъл. Пагубно за България е отсъствието на морал в политиката и управлението на държавата. С морални и доказани специалисти в политиката и управлението ще се пресече корупцията. Стимулиращи условия за бизнеса ще доведат до значим и траен икономически растеж. Всичко останало е следствие", заяви инж. Славчо Славчев.

Семеен с три деца и трима внуци.

Парламентарни избори 2021

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!