''Има такъв народ'' се регистрира в ЦИК за предсрочните избори

OFFNews 13 август 2022 в 17:00 2753 3

Тошко Йорданов

Снимка БГНЕС/Михаела Катеринска

Тошко Йорданов

"Има такъв народ" се регистрира в ЦИК за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври. 

Това стана ясно от публикувано видео в страницата на партията във Фейсбук. 

Тошко Йорданов заяви, че ИТН си поставя за цел да успее да убеди хората в правотата, че ще защитава техните интереси. "Да получим доверието им и след това да изпълним това, което сме обещали", каза още Йорданов в централата на ЦИК.

"Ще продължим да не толерираме лицемерието, както досега сме го направили и все пак истинската страна на монетата е по-важна от всяко друго представяне", допълни от своя страна бившият депутат Любомир Каримански. 

По-рано днес пред "Дарик радио" Йорданов определи като грешка това, че заедно с лидера на Има такъв народ Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават отдавна: "Никога не сме подхождали с идеята, че хората са измамници и лъжци. Почтеността трябва да идва от ръководството на партията". 

По думи му хубавото на служебното правителство в момента е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на управлението на четворната коалиция.

"Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят за МРРБ, защото щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен контрол. Излизайки от правителството, те не могат да реализират рекет върху фирмите. Не е възможно да говорят защо са подменяли на ГКПП "Капитан Андреево" една престъпна организация с друга, затова прехвърлят откровени глупости за нас, нито едно от нещата, което казаха за нас, не беше вярно", коментира той.  

Според Йорданов Продължаваме промяната и Демократична България са започнали първи с плаващите мнозинства: "Плаващо приеха гласовете на ГЕРБ и ДПС и наложиха зеления сертификат в цялата страна".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

2

БотоксПутю

13.02 2023 в 22:30

Ама си е симпатяга Тошето. Не може да му се отрече. Освен стил на говорене си има и стил на обличане. Само дето му липсва една вратовръзка върху тениската.

645

1

wakeup

13.08 2022 в 18:23

Аут сте смешници