Хазарта за Терзиев и Коцев: Лъжата, че си успешен, но не заради труда си, е спасителен пояс за всеки неудачник

OFFNews 03 ноември 2023 в 09:42 9427 4

Васил Терзиев, Ицо Хазарта и Благомир Коцев

Снимка Фейсбук/Ицо Хазарта

Васил Терзиев, Ицо Хазарта и Благомир Коцев

Хип-хоп певецът и депутат Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, подкрепи кандидатите за кметове на Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София) в столицата и Варна - Васил Терзиев и Благомир Коцев

В публикация в социалните мрежи той написа, че има лична причина да подкрепя двамата кандидат-кметове на формацията. Според Хазарта винаги има хора, които се съмняват в чуждите успехи и се стараят да ги омаловажат.

Ето какво написа Ицо Хазарта: 

"През целия си живот се боря да постигна успех в това, с което се занимавам. Понякога се провалям, понякога успявам. Винаги е имало хора, които са ме подкрепяли и са вярвали в мен - на тях дължа много. Неизменно обаче през тези години ги имаше и другите - скърцащи със зъбки, подозиращи, невярващи, присмиващи се и омаловажаващи всяко хубаво и успешно нещо, което правя.

Повече от месец всички ние виждаме как този тип хора умело бяха насочвани да мислят и вярват в една лъжа - лъжата, че си успешен заради нещо различно от труда и таланта ти. Тази лъжа е спасителният пояс на всеки български неудачник. И понеже неудачниците тук са не един и двама - опитът да бъде използван техния гняв е изключително явен.

За да постигнеш успех като този на Васил Терзиев или на Благомир Коцев трябват няколко неща - много труд, много талант и най-важното - да бъдеш свестен човек и да знаеш, че успелият е призван да дава, а не да взима.

Нито една обидна дума не бих казал за госпожа Ваня Григорова. Просто мисля, че ние с нея сме адски различни - и като ценностна система, и като начин на възприемане на света. Никога обаче не бих си позволил да използвам израза "малки хора" - просто защото не вярвам, че има такива.

Относно г-н Портних - ако някой не е разбрал какво се случи с Варна през последните години, то едва ли има смисъл да му казвам каквото и да било.

Вярвам, че бъдещето на България принадлежи на смелите и достойните хора. На тези, които рискуват кариерата и хубавия си живот заради политиката, а не на тези, на които единственият шанс за кариера е в политиката.

Моля ви тази неделя всички заедно да направим нужното, за да могат хубавите ни градове да вървят по нормалния европейски път и да се гордеем истински с тях. Моля ви да гласуваме!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

4

Новак

04.11 2023 в 07:37

Пост 3 е точно потвърждение на думите на Хазарта.
Все пак има къде да се информирате какво прави Телерик.
За сведение на 3 - основно правят програми за правене на програми. Може би и американците от Progress са ДС-та та платиха над 260 млн. долара за бизнеса? Доста голяма част от програмистите в така известния и важен IT бизнес в България са минали през Академията на Телерик. Нямам представа дали е имало куфарчета с пари в началото, но ако от едно куфарче си направил този бизнес е за уважение защото аз помня как много други куфарчета се превърнаха в скъпи коли, яхти и вили . Хората, за които говори Хазарта биха направили точно това ако се бяха докопали до тези митични куфарчета.

-295

3

Vitorio

03.11 2023 в 11:35

Аз съм малък човек, даже дребнав и ще цитирам един български поет!
"Дай ми от ония партийни куфари, да купя на пет п**ки миникупари"
Айде хубаво успешен е, само моля някой да ми каже една програма или приложение което е създал, ей така от кумува срама!

4038

2

Moirae

03.11 2023 в 11:29

Добре казано. Варна с човек като Коцев начело ще е само за завиждане за всички областни градове.

345

1

Джендо Джедев

03.11 2023 в 11:04

Абсолютно! Лузърите омаложават успехите на другите с "Тоя е тъпанар, ама има връзки!", а своите неуспехи с "Аз съм супер, ама немам вуйчо!".

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика