Горан Благоев: Искам да обединя българите около нов национален идеал - България, желан дом за всички

OFFNews Последна промяна на 30 октомври 2021 в 19:16 428 0

Милиони българи днес са избрали да живеят в чужбина, хиляди българи правят този избор и напускат всеки месец. Тези хора се чувстват принудени да изоставят родината си, защото тук не намират работни места, достойни доходи, сигурност за семействата си, не могат да планират бъдещето си.

Българската държава, българските политици трябва да решат тези проблеми, за да спрат демографската криза. Президентът трябва да е лидер на този процес. Аз, като президент си поставям за задача да обединя всички зад тази цел. Ще използвам огромните възможности, които осигурява този пост, за да не допусна политиците и институциите да се отклонят от тази задача.

Задължение на всички политици е да изпълним българската мечта - България, желан дом за всички общности у нас и всички българи в чужбина.

Това означава, ние като политици да изпълним 4 задачи:

1. Свободна от държавна намеса, силна, работеща икономика, която да осигурява достатъчно работни места;

2. Качествено образование, което да дава възможност на младите българи да заемат модерни и високоплатени професии;

3. Модерно и достъпно здравеопазване за децата и родителите ни;

4. Равенство пред закона и справедлива съдебна система.

Това е мечтата на всеки българин за България и като президент, аз ще работя държавните институции и управляващите да не спират да я преследват. Когато осъществим тези условия младите българи ще спрат да търсят реализация в чужбина, а тези, които са навън ще се приберат в България.

Всички българи трябва да се чувстват щастливи и успешни в своя дом България. Ако спечеля доверието на хората, с целия авторитет, който конституцията ми е дала, ще сложа край на политическите опити да изолират неграмотни и бедни общности, с цел да ги използват и лесно да купуват гласа им. За тази цел те крадат от парите на пенсионерите и на хората с трайна неспособност сами да изкарват прехраната си. Ще върнем тези пари на нашите възрастни родители и на тези, наши съграждани, които имат истинска нужда от тях.

Всички българи трябва да сме грамотни и информирани, за да изкарваме сами прехраната си и да сме независими и успешно да реализираме мечтите и целите в живота си. Бедният човек е зависим и това е целта на тези, които раздават данъците ни като помощи на избрани общности, за да ги държат неграмотни, изолирани и послушни.

Като президент ще работя за единението на всички общности в България, за сплотяването на нацията. Ще поканя в екипа си представители на всички етнически групи, защото искам за всички нас България да бъде любим дом.

Горан Благоев е кандидат за президент на Национално обединение на десницата.

Избори 2021!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платено съдържание!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови