Горан Благоев: ДПС се опитва да употреби етническата толерантност на българите

Нормално ли е паметниците на чужда армия да са по-високи от паметниците на българските национални герои?

OFFNews 29 октомври 2021 в 16:15 1266 0

Като президент ще се обърна към българите с въпроса: Нормално ли е паметниците на една чужда окупационна армия да са по-високи от паметниците на нашите национални герои? Това обеща кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев в Пловдив.

Паметниците са видимата страна на най-важния проблем пред българския национален интерес - фаталната ни зависимост от Русия. Повече от 70 години българите плащат тежка икономическа и политическа цена на тази зависимост. В този капан ни държат български политици като Бойко Борисов и Румен Радев, които с охота изпълняват руските енергийни проекти на територията на България и ги финансират с български пари.

Като президент ще инициирам широк, но бърз обществен дебат за мястото на комунистическата номенклатура и техните слуги от репресивния апарат на тоталитарната държава, в българската история и в наши дни. Българите трябва да знаят истината за техните престъпления тогава, и за начина, по който днес ни ограбват техни фирми. Лъжата, в която живеем вече 30 години ни пречи да затворим тази страница, да се обединим около обща кауза и нов национален идеал.

„Зад нас не стоят 27 агенти на ДС, както е в щаба на Румен Радев. Напротив зад нас стоят техните жертви“, обявиха кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева пред пловдивчани.

Горан Благоев алармира за опита на ДПС за пореден път да прикрие домогванията на икономическото задкулисие до властта - този път с етническата толерантност на българите. Намираме се в безпрецедентна ситуация, заяви той пред журналисти и симпатизанти в Пловдив. За първи път сред кандидатите за президент имаме етнически турчин, което за доказаната толерантност на българското общество би трябвало да бъде поредното голямо постижение. За съжаление обаче, излъчената именно от ДПС кандидатура, поставя заплахата тази толерантност да бъде употребена от корупционното задкулисие, което стои зад движението от самото му създаване и манипулира политическия живот в страната ни вече 30 години.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан Благоев и Ивелина Георгиева са с номер 7 на изборите на 14 ноември.

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови