ГЕРБ Слатина плаща безплатните прегледи

Антония Чорева 10 ноември 2016 в 16:42 6816 4

ГЕРБ Слатина ще плати безплатните профилактични прегледи на жителите от столичния квартал, които обеща върху плакати с лика на кандидатите за президент и вицепрезидент на партията Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Както OFFNews писа тази сутрин в блоковете в квартала бяха разлепени обяви на таблата във входовете, че имат право утре от 12 до 14 часа да се запишат на профилактичен преглед при очен, нефролог, ортопед и специалист вътрешни болести, който ще е напълно безплатен в районното 22-ро ДКЦ.

Колко пари ще даде районният офис на ГЕРБ все още не е ясно. Районният ръководител на ГЕРБ Слатина Живка Новкова обясни, че това зависи от броя на хората, които ще минат на преглед.

"Ние целогодишно организираме профилактични прегледи на социално значими болести като диабет, кръвно налягане, очно налягане, не е новост, не е изключение. Просто сега кампанията ни съвпадна с идващите избори", разясни Новкова.

"Трябваше да ги направим другата седмица", заяви още тя.

На въпрос защо обаче обявата за безплатните прегледи е върху "бюлетината" на ГЕРБ за изборите, Новкова отговори, че това е тяхна грешка - на управителния съвет на района и нейна. А обявите по блоковете разлепили ентусиазирани членове на партията. 

И въпреки грешката, ГЕРБ няма да отмени безплатните прегледи, те ще се проведат утре в 22-ро ДКЦ, а партията ще си плати за тях. А грешката им в навечерието на избори някои хора от квартала коментираха така: "Новите изборни интелигенти кебапчета".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12012

5

Майор Михов

10.11 2016 в 18:50

Сред обявените лекари-специалисти, не виждам психиатър. А предпочелите леля Цецка, определено имат нужда от такъв.

16193

4

SC

10.11 2016 в 18:33

Резилът няма дъно.

18551

2

Нострадамус

10.11 2016 в 18:26

10 ноември 1989 г. е паметна дата - беше сложен край на една епоха и начало на друга. Беше извършен преврат от партийната върхушка на комунистите като свалиха диктатора си Тодор Живков от власт. Нека нaшият 10 ноември да бъде на 13 ноември 2016 и ДА СВАЛИМ БОДИГАРДА му Борисофф от ВЛАСТ. ХОРА БДЕТЕ!!! ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ Е ПОДГОТВИЛА ПОДМЯНА НА ВОТА НИ, ГИГАНТСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВТОРИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ!!!

20699

1

Новак

10.11 2016 в 17:08

Е това изби рибата - просто съвпадение във времето - съвсем случайно тези прегледи са между двата тура. Както се казва - не ме яд, че ме лъже, яд ме е, че си мисли че й вярвам.
И нямали друга хартия, та използвали изостанали листове от изборите.
Де гиди селски тарикати!
Но накрая ще си платят сметката с нашите пари - това където им даваме като субсидии. Така вече не са тарикати а чисти крадци.