ГЕРБ ще работи всяко дете да има достъп до спорт

OFFNews Последна промяна на 09 март 2017 в 10:44 1281 1

Кандидатите за народни представители на политическа партия ГЕРБ в Перник Красимир Велчев и Денислав Захариев се срещнаха със спортистите от спортен клуб по борба „Миньор“-Перник.

В спортна зала „Дружба“ представителите на политическата сила бяха посрещнати от световния и европейски шампион по класическа борба Иво Ангелов. Те видяха от първо лице условията, при които тренират спортистите и се запознаха в детайли с проблемите в този спорт.

Водачът на листата на ГЕРБ Красимир Велчев пое ангажимент в следващото Народно събрание да работи за законодателни промени, свързани с достъпа на всяко дете до спорт.

„Като запален спортист ми е наистина болно, че все повече деца, за съжаление, избират да останат вкъщи и да играят компютърни игри, вместо да излязат навън да спортуват. Необходимо е децата да бъдат възпитавани на практика да използват уменията си, като ги превръщат в трайни навици. Спортът възпитава, дисциплинира и учи хората да преминават по-лесно през различните предизвикателства на живота“, заяви Красимир Велчев.

Той подчерта, че политическа партия ГЕРБ ще продължи ще работи за подобряване на условията за инвестиции в спорта, както и за изграждането и реконструкцията на спортни зали и съоръжения.

От своя страна световният шампион изрази своята признателност към правителството на Бойко Борисов, с чието решение за този през 2017 г. спорт беше отпуснат рекорден за борбата бюджет в размер от 3 млн. лева.

Избори 2017

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

38251

1

Denis Rizanov

09.03 2017 в 11:57

герб контролират разпространението на дрога на общинско ниво. Засега са се "погрижили" само за това всяко дете да има свободен и неограничен достъп до дрога.
гласуваш за герб - получаваш "състезатели" чиито камиони са с гуми пълни с кокаин!
гласуваш за герб - получаваш "състезатели" чиито куфари се оказват с двойни дъна и те не усещат, че носят 9кг повече!
кажете не на дрогата!