ГЕРБ със сигнали в ЦИК срещу Реформаторския блок

OFFNews 01 ноември 2015 в 13:01 2537 3

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков изпрати няколко сигнала до ЦИК и ОИК за нарушения от кандидати на Реформаторския блок.

Ненков е алармирал Общинската избирателна комисия за поставянето на агитационни материали (плакати и билбордове) на кандидата за кмет на район „Студентски“ - Божидар Василев от РБ.

Материалите са поставени на по-малко от 50 метра от СИК номер 3, която се намира в ж.к. Студентски град, бл. 40 и на по-малко от 50 метра от СИК 1 също в ж.к. Студентски град, бл. 35, което е в нарушение на Изборния кодекс.

Ненков сезира ОИК и за незаконосъобразно дописване в допълнителната страница на избирателния списък на членове на СИК 68 в район "Витоша", които нямат право да гласуват в този район, поради липса на уседналост.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов също сезира ОИК за агитация в изборния ден от кандидата на Реформаторите в „Красна поляна Стоян Танев. Сигналът е за раздаване на агитационни материали (визитни картички и флаери) във фоайето и коридорите на 92 ОУ „Димитър Талев“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!