ГЕРБ със сигнали в ЦИК срещу Реформаторския блок

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2015 в 13:01 1771 3

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков изпрати няколко сигнала до ЦИК и ОИК за нарушения от кандидати на Реформаторския блок.

Ненков е алармирал Общинската избирателна комисия за поставянето на агитационни материали (плакати и билбордове) на кандидата за кмет на район „Студентски“ - Божидар Василев от РБ.

Материалите са поставени на по-малко от 50 метра от СИК номер 3, която се намира в ж.к. Студентски град, бл. 40 и на по-малко от 50 метра от СИК 1 също в ж.к. Студентски град, бл. 35, което е в нарушение на Изборния кодекс.

Ненков сезира ОИК и за незаконосъобразно дописване в допълнителната страница на избирателния списък на членове на СИК 68 в район "Витоша", които нямат право да гласуват в този район, поради липса на уседналост.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов също сезира ОИК за агитация в изборния ден от кандидата на Реформаторите в „Красна поляна Стоян Танев. Сигналът е за раздаване на агитационни материали (визитни картички и флаери) във фоайето и коридорите на 92 ОУ „Димитър Талев“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.11 2015 в 16:17

02 - червено лайн3нц3, сега гроб ли плащат за дрискане/драскане ?
или по братски пописвате за тях ?

01.11 2015 в 13:43

Реформаторите винаги са били и винаги ще са най - гнусните изчадия на света, това са същества готови на всичко за малко власт. Те казват,че по турсконе е било толкова зле и са прави, защото в техните семейства не е било зле, те са били както сега така и през комунизма едни гнусни нагаждачи, към системата, те са предавали вашите баби и дядовци на баши бузуците.
Вижте само кои са най - върлите реформатори, това са най - гнусните комунисти и в момента анти-комунисти защото така им изнася - Иво Инджев, Георги Коритаров, Меглена Кунева и още много.

01.11 2015 в 13:26

А район Витоша?????? Там е абс същото!!! ТП от РБ!