РБ пита ГЕРБ: Плащате ли за черен ПР срещу нас?

Ивайло Анев 09 октомври 2015 в 16:07 5207 9

Снимка БГНЕС

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов

От пресцентъра на Реформаторския блок разпространиха писмо, което е било изпратено и до шефа на предизборния щаб на ГЕРБ. В него от РБ питат дали партията на Бойко Борисов плаща за черен ПР срещу тях.

В писмото се говори за "тенденциозни платени материали в медиите срещу лидери на РБ". 

Чрез съобщението Реформаторите питат и дали има решение на щаба на ГЕРБ за организиране на черен ПР срещу коалицията от партии. Те посочват и публикацията, която според тяхна проверка е била платена от ГЕРБ.

В статията представители на Гражданския съвет на РБ във Велико Търново изразяват мнение, че ценностите, които са били в основата на учредяването на Реформаторския блок, са били подменени.

„Искам прошка от всички, които съм призовал да гласуват за Реформаторския блок. Днес не сме Заговезни, но е важно лично за мен да се извиня, защото смятам, че с действията си блокът подмени много от тези основни ценности, в името на които той се появи като политическа формация, подкрепена активно и авторитетно от непартийни хора, граждани. Смятам, че много тежко подведох тези хора”, категоричен е Светлозар  Влайков. 

Публикуваме цялото съобщение на Реформаторите без редакторска намеса:

Уважаеми господин Цветанов,

Предизборният щаб на Реформаторския блок се обръща към Централния предизборен щаб на ГЕРБ във връзка с тенденциозни платени материали в медиите, от днес, 9 октомври 2015 г., срещу лидери на Реформаторския блок, със следните въпроси:

Има ли решение на щаба на ГЕРБ за организиране на черен ПР срещу Реформаторския блок и неговите лидери, включително и министри от коалиционното правителство на ГЕРБ и РБ?

Какви мерки е предприел щабът на ГЕРБ за гарантиране на добрия тон, в контекста на заявеното от председателя на щаба Цветан Цветанов, че партията ще заложи на позитивна кампания?

Реформаторският блок призовава всички партии, участващи в изборите, да заложат на идеи и програми, а не на предизборни интриги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!