Ексклузивно 'Знам как да бия, няма да ти личи': Говорят още 2 жертви на насилника, пребил украинка

ГЕРБ подписа споразумение с "Никола Петков"

OFFNews Последна промяна на 27 февруари 2017 в 13:00 2334 2

ГЕРБ подписа споразумение за продължаване на политическото сътрудничество с ПП „Никола Петков“. На срещата с ръководството на партия „Никола Петков“ присъстваха председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Борисов и Цветанов представиха акценти от предизборната програма на ГЕРБ. Те заявиха, че ГЕРБ ще продължи да надгражда постигнатото във всички секторни политики. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че приоритет в следващ управленски мандат ще бъде инвестицията в образованието, осигуряването на повече справедливост и сигурност за всички български граждани, както и повишаването на доходите на хората, чрез насърчаване на икономическото развитие на страната. 

„Ще работим за утвърждаването на принципите на демокрацията и правовата държава“, обясни Цветан Цветанов.
ПП „Никола Петков“ ще подкрепи кандидатите на ГЕРБ за народни представители на предстоящите парламентарни избори, заявиха от ръководството на партията. 
Чрез подписаното споразумение ГЕРБ И ПП „Никола Петков“ потвърждават общите цели, принципи и политики на Европейската народна партия и ценностите на Обединена Европа. Политическите ръководства на двете партии се ангажираха да работят съвместно за утвърждаване авторитета на център-дясното пространство в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови