Георги Първанов в Бургас: Фундаменталната работа на ЛЕВИЦАТА! е насочена към възстановяване на държавността

OFFNews 21 март 2023 в 08:27 445 0

Първанов
Георги Първанов в Бургас.

Фундаменталната работа на „ЛЕВИЦАТА!“ е насочена към възстановяване на държавността и диалога между институциите, каза в Бургас президентът Георги Първанов (2002-2012) и заяви безапелационната си подкрепа за листата на формацията в морския град, водена от легендарния Антон Коджабашев.

В израз на пълна подкрепа там бе и лидерът на новото гражданско обединение „Бург“ Живко Табаков.

„Важно е държавата да бъде възстановена като регулиращ фактор. Важно е да я има държавата“, категоричен е президентът. Днес политическата игра е станала доста подла и е време за промяна“.

Георги Първанов е категоричен, че „ЛЕВИЦАТА!“ има решаваща роля новото управление на България, като балансьор, който да даде нормален тон за комуникация в пленарната зала.

По отношение на конфликта между Русия и Украйна Георги Първанов отново подчерта позицията на „ЛЕВИЦАТА!“ – незабавно примирие и начало на мирни преговори между воюващите страни. Президентът е категоричен, че България не трябва да допуска изпращането на наши войници на фронта и задължително трябва да запази своя неутралитет.

Георги Първанов призова бургазлии да подкрепят „ЛЕВИЦАТА!“ на предстоящите избори.

Кандидатите на „ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас днес се срещнаха и със съмишленици в Каблешково и Карнобат където получиха подкрепата на карнобатския кмет Георги Димитров.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови