Георги Георгиев: Терзиев е мистър 'Дигитализация', Григорова - мис 'Национализация'

OFFNews 27 октомври 2023 в 09:39 1475 4

Георги Георгиев

Снимка Фейсбук на Георги Георгиев

От политиците се очакват решения. Това видях на десетките срещи с граждани. За всеки проблем Васил Терзиев казва „Дигитализация“. Тоест единият кандидат е „Мистър дигитализация“, а госпожа Григорова казва – „Национализация“. Тоест тя е „Мис национализация“. Ние вървим напред със стандартите. 

Това заяви Георги Георгиев, кандидат за общински съветник на София от ГЕРБ-СДС, по бТВ. 

„Битката, която предстои, не е просто между Антон Хекимян, Ваня Григорова и Васил Терзиев. Васил Терзиев и Ваня Григорова за мен са едно и също – те са пълномощници на Кирил Петков и Корнелия Нинова. Разбира се, че Антон Хекимян ще бъде на балотаж“, коментира още той.

Булевард „Филип Кутев“ е шестлентов, той свързва „Симеоновско шосе“ и „Г. М. Димитров“ с бул. „Черни връх“. За да стигнем дотук, минахме през отчуждаване на терени, през изкупуване на част от тях, градоустройство. Това е начинът да се борим с трафика в града, коментира Георгиев. Той показа и снимка – на 4-етажен паркинг за 310 автомобила в „Надежда“. Втори ще има в „Слатина“. За новия мандат са предвидени 7 такива паркинга, уточни Георги Георгиев, който е досегашен председател на Столичния общински съвет. 

Ето как увеличих темпото на работа в СОС, написа във фейсбук Георгиев: Откакто съм председател на общинския съвет броят на приетите решения се увеличи с 60% спрямо първата половина на мандата. В над 70% от гласуванията успях да обединя колегите си и намерихме подкрепата на поне три от четирите партии в съвета (ГЕРБ-СДС, Демократична България, БСП и Патриоти за София).
За последните четири години в съвета взехме 3 401 решения и така решихме 3 401 проблема на софиянци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

4

6екеr4о

27.10 2023 в 11:34

Лично познавам този млад адвокат, не може да му се отрече интелект и енергичност.

И понеже доста години съм работил в общината, откровено мога да заявя, че ако някой си въобразява, че другите политически сили са цвете за мирисане, то той дълбоко се лъже.

Политиката не е емоция, там има много кал, а на мен най-противни са ми били, примерно, тези от БСП и от ВМРО...

1005

3

ПР

27.10 2023 в 11:21

А ти си ротмистър партокрация и корупцивизация,както всеки гербер.

-1650

2

ob1

27.10 2023 в 10:56

"Ние вървим напред със стандартите"

С други думи - стандартните за ГРОБ кражби? За дигитализацията е пределно ясно, че сте аналогови тикви и само заГРОБихте няколко милиарда.

75

1

230 млрд баксов

27.10 2023 в 10:26

„...напред със стандартите“ на ремонта на ремонта

а кикиМяу е „Мистър стандарт на ремонта на ремонта“

 
X

Да помогнем на украинските деца!