Филмов и рекламен продуцент е водач на листата на партия МИР в Търговище

OFFNews 31 октомври 2021 в 15:01 2035 0

Филмовият и рекламен продуцент Георги Славчев е водач на листата за кандидати за народни представители на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за област Търговище.

Той е с над 15-годишен опит в снимането на рекламни и филмови продукции в България. През годините е реализирал стотици реклами, множество телевизионни предавания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Участвал е в създаването и развитието на двете емблематични български музикални телевизии - ММ и МАД ТВ.

"Като дете на прехода, 90-те години бях на площадите с моите родители. Впоследствие съм гласувал на всички парламентарни и местни избори в България. Както всички около мен, и всички аз копнеехме, искахме и очаквахме промяна. За съжаление вече повече от 30 години така чаканата от всички ни промяна не случва, нещо повече всеки път се случва подмяна маскирана като промяна. Именно за това и текстовете на бунтарските песни от 90-те са актуални и днес, даже още по-лошо – някои бунтарски текстове от 80-те продължават да са актуални и днес. Както аз, така и всички българи не желаем повече някой да ни лъже, писна ни и за това решихме да вземам нашето и бъдещето на децата ни в собствените си ръце.“ Това заяви Георги Славчев, водач на листата на партия МИР в Търговище.

Той е роден през 1976 г. в гр. София. Основното си образование завършва в 31 СУЧЕМ “Иван Вазов”, а средното - в Колеж “Електронни Системи” към ТУ-София със специалност програмиране и софтуер. От 1995 г. до 1997 г. отбива редовна военна служба в 9-та Танкова бригада – Горна Баня, като командир на свързочно отделение. Завършва семестриално ТУ-София -със специалност "комуникационна техника и технологии". Бакалавър по “Журналистика и масмедии” към УНСС-София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов". От 2019 г. е учащ в програмата на СофтУни по софтуерно инженерство. Има две деца – момче на 15 и момиче на 5 години. Владее английски и руски език. В свободното си време е запален скиор, къмпингар и капитан на отбор по ветроходство.

„Решихме да създадем партия МИР с ясното съзнание, че българите мразят думата партия, но законът изисква и ни задължава да участваме в обществените процеси именно като партия. Учредители на МИР са общественици, културни дейци, млади хора, учени, интелектуалци, преподаватели и българи в чужбина. Всички ние знаем, че с нашите личности, с нашия морал и нашите дейности ще изпълним със съдържание думата политика и ще докажем, че тя е реално средство за решаване на проблеми на българските граждани. България е богата страна, макар че днес това звучи комично. Ние сме най-богати на билки в цяла Европа и сме втори в света по обем на минерални извори. Имаме уникални логистични предимства и природни дадености. Но губим най-ценното – хората. Те са отвратени от начина, по който е организирана и функционира днес българската държава и за това е крайно време да започнем всичко отначало. Нека да направим рестарт на социалния, политическия и икономическия живот на България“, заяви още Георги Славчев.

Той призова всички български граждани както в България, така и извън нея да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава.

„Партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на нацията и родината. Крайно време е да спрем да се делим на християни и мюсюлмани, на леви и десни, на ваксинирани и неваксинирани, както и на всякакъв друг принцип. Дойде време да се обединим и с общи и задружни усилия да променим България. Подкрепете новото поколение и морал в българската политика – партия МИР с номер 26“, заяви водачът на листата на партия МИР в Търговище Георги Славчев.

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!