Доган, Волен и Радан Кънев гласуваха първи сред партийните лидери

Offnews 05 октомври 2014 в 09:25 4665 1

Ахмед Доган

Снимка Пресцентър ДПС

Почетният председател на ДПС беше един от първите гласували политици днес.

Сред политическите лидери Ахмед Доган, Волен Сидеров и Радан Кънев бяха първите политици, които гласуваха в днешния изборен ден.

Почетният председател на ДПС упражни правото си на глас рано тази сутрин. Часът и мястото на гласуване на Доган не бяха обявени предварително. Волен Сидеров пък гласува в 9.00 ч. в Първа частна математическа гимназия в столицата - на бул. "Скобелев" 58. 

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви в социалната мрежа, че е гласувал. "Току що гласувах за ново, добро управление и промяна. За миг, всичко беше в моите ръце. Останалото е във Вашите. Ако изберете новото, и властта ще остане в ръцете Ви", написа той в профила си във Фейсбук.

Къде ще гласуват останалите държавни и политически лидери: 

Президентът Росен Плевнелиев ще упражни правото си на глас в 10.30 часа. Премиерът Георги Близнашки ще гласува днес от 10.00 часа в Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов” в столичния квартал „Изток” (ул. „Райко Алексиев” 48).

Традиционно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще гласува в 78-мо СОУ "Христо Смирненски" на ул. "Царибродска" 5 в Банкя в 12.30 часа. Председателят на БСП Михаил Миков ще гласува  в 11.00 часа в 41-во ОУ "Патриарх Евтимий" в София.

Председателят на ДПС Лютви Местан ще даде своя вот в 27-ма избирателна секция в София. Това ще стане в 11.00 часа в  ПГФК "Княгиня Евдокия" на ул. „Атанас Далчев” 8, район Изгрев.

Меглена Кунева от Реформаторския блок ще гласува в 10.00 часа в НПМГ на ул. "Бигла" № 52.

Лидерът на АБВ Георги Първанов ще гласува в 11.00 часа в 28 СОУ „Алеко Константинов”, кв. „Красна поляна”. 

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пък ще даде днес своя глас последен - в пловдивското СОУ "Паисий Хилендарски" в 13.13 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!