Quantcast

Балотаж в Пловдив между Иван Тотев и Славчо Атансов

ОFFNews Последна промяна на 25 октомври 2015 в 20:06 2328 2

Снимка Нова тв.

Резултатите от изборите.

Иван Тотев от ГЕРБ и Славчо Атанасов от "Коалиция за Славчо Атанасов" ще се борят за кметското място в Пловдив, след като двамата получиха съответно 37% и 20% на първия тур на изборите за кмет в града според "Алфа рисърч".

Що се отнася до общинските съветници, резултатът е такъв:

- 34% за ГЕРБ; 
- 16% за "Коалиция за С. Атанасов"; 
- 14% за БСП;
- 10% за "Да решаваме заедно"; 
- 8% за "Съюз за Пловдив"; 
- 4% за "Кауза Пловдив"; 
- 3% за ДПС; 
- 3% за "Атака".

"На втория тур очаквам многократно по-голяма подкрепа. Пловдивчани не са слепи и виждат какво става в Пловдив. Протестният вот срещу г-н Тотев се разпиля между много кандидати. Надявам се на втория тур вотът да бъде решително срещу него", заяви Славчо Атанасов пред "Нова тв".

Според него и преди, и сега е имало манипулация и фалшификация на изборите, като на много места е давана бюлетина с предварително подчертано име на партия.

"Надявам се на балотажа пловдивчани да излязат масово, за да се преодолее мафиотското управление на град Пловдив. Призовавам г-н Тотев най-после да се яви на дебат за управлението на Пловдив. След като останахме само двамата, няма основания да не се яви на диспут с мен по въпросите на града", допълни той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.10 2015 в 20:51

Флявчо Атанасов стана известен през кметския си мандат с покупката на метли за близо един милион лв. Построи и един градски кенеф. Заигра се яко с червените олигарси. Работил е бивша номентклатура. Клюките са, че е имало педифилски скандал около него, но не съм 'светила'. Влезе в политиката гол и бос, плямпа и обещава ниски данъци и бедните хорица му вярват. От Карлово е! Даже не е пловдивчанин. Г-н Тотев завърши и започна много проекти, важни за града. По негово време град Пловдив стана и европейска столица на културата. Появиха се отлични статии за града в световно известни издания. Из центъра се забелязват вече и лачени туристи, а не само нискобюджетни. Г-н Иван Тотев влезе в политиката с прекрасен семеен хотел и Q7, което си ползва и за служебни ангажименти ( отказва да ползва кола на кметството и пести пари от бюджета). За да е успешен един кандидат за общественополезна дейност, трябва да е успял човек, а не поредния гладен голтак! Е, да, ама злобата и зависта са братовчедки на пловдивчани. Бюджетите по време на мандата на Фляфчо и Тотев са едни и същи! Не познавам лично г-н Тотев, но ако го знаех, щях да му пожелая да смени Q-то с Ровър! Много ще му ходи на очите, а и няма мутренска репутация. Всичко друго, направено от него, одобрявам и харесвам.

25.10 2015 в 20:31

Не съм от Пловдив, но познатите ми от там не го дишат Тотев. Ще стане интересно ако ГЕРБ загубят Пловдив...