Ангелкова в Самоков: Ще върнем туристите в Боровец

OFFNews Последна промяна на 09 март 2021 в 10:29 1433 0

Коалицията ГЕРБ/СДС поема ангажимент към региона на Самоков, че ще разреши отдавна съществуващия проблем със стената на язовир "Бели Искър". Кабинетът "Борисов" отпусна 10 милиона лева, с които създаденият ВиК холдинг да започне изследване, проектиране и саниране на язовирната стена.

За пълната и успешна реализация на този проект ще работим и ние, кандидатите от листата на ГЕРБ/СДС в София-област, заяви пред жителите на общината водачът на листата Младен Маринов.

По думите на областния координатор и кандидат за народен представител Николина Ангелкова в региона на Самоков има много населени места, които си заслужава да бъдат посетени и популяризирани като туристическа дестинация. “Няма как да не спомена и курорта Боровец, за който със сигурност ще положим всички усилия да възстановим туристопотока, така че и ние, и чуждестранните ни гости да съпреживеят това прекрасно място.“, допълни Ангелкова. Тя бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е показала, че има решения в трудни времена на пандемия. „ Ние доказахме, че може да се справим с кризи, защото сме отговорни. Отборът ни в София-област е начело с един от най-успешните министри на МВР, наши приоритети са също образованието, развитието на инфраструктурата и социалната политика и имаме сериозни планове за инвестиции в тези изключително важни за живота на хората сфери“, завърши Ангелкова. 

Кандидатът за народен представител от Самоков Валентин Милушев подчерта, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развитието на общината от правителството на Бойко Борисов. „Преди четири години с Николина Ангелкова поехме ангажимент за реконструкция на пътя Дупница- Самоков и това се случи, в с. Продановци се изгражда водопровод, а всички вие сте свидетели на санираните блокове в Самоков и това е малка част от направеното от ГЕРБ“, допълни Милушев.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ- СДС Цветан Сичанов и Александър Боев, бяха категорични, че това е партията, която работи за развитието на общините.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови