Александър Симов

OFFNews Последна промяна на 24 март 2014 в 10:03 15904 2

Александър Симов

Александър Тихомиров Симов е роден 1977 г. в Стара Загора. Завършва журналистика във Факултета по журналистика и масови комуникации на Софийския университет.

Работил e като журналист във вестниците "Стандарт", "Пловдивски труд", "Земя".

От 2004 година работи във вестник "Дума", а в момента ешеф на отдел „Вътрешна информация”.

Активен блогър. Секретар на Оперативното бюро на МО на БСП с ресор "Медийна политика".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.01 2015 в 15:52

Господин Симов, мисля, чеуспешната Ви журналистика дейност се дължи на голямата доза обективност, която успявате да удържите в своите материали. Обръщам се към Вас, за да Ви помоля да опитате перото си върху темата: Смисъл или пълно безсмислие на думата "Отговорност" у нас. Можете да направите коментар и под следните сходни заглавия:
"Отговорност -има ли почва у нас? , Що е то "отговорност" /там където всички членове, касаещи вина от всички закони на НК в републиката, са премахнати тихомълком за 25 години от праламента/ -?
Има или няма животно наречено "отговорност" в България?

Считам, че най-големите предатели на прехода са журналистите и няма да престана да ги обвинявам, че и досега ни тикат в преизподнята,използвайки езика ни, довели го до безупречен инструмент, с който ни убиват бавно, но сигурно. Думата, за която говоря, е сред хилядите, които вашето съсловие изпразва всекидневно от съдържание...за да хванем и да започнем да се изтребваме скоро

08.07 2014 в 13:45

поздравявам ВИ,че имате собствено мнение което кореспондира с обективонстта -НО ПИШЕТЕ КОЙ РЕДЕШЕ ЛИСТИТЕ В 41НС ,за да влезат случайни лица окито нямат нищо общо с БСП и ницираха лобистки поправки ,и ще се повтори ли сценария със случайните лица депутати защото са някай кръгове моля отговорете на имейла