АБВ събра ветераните на ЦСКА и отбора на Стрелча в приятелски мач

OFFNews 04 октомври 2015 в 11:51 3587 1

Стойно Чачов на игрището.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на община Стрелча Стойно Чачов събра на мач ветераните на ЦСКА и местния футболен клуб „Барикадите“.

Приятелската среща беше оспорвана, но завърши равно - 5:5, като гост на проявата бе и заместник-председателят на АБВ Румен Петков.

След мача Чачов направи и дарение - пълна екипировка и футболни топки на „Барикадите“.

„Тук съм, за да помогна на общината като цяло и в частност за развитието на спорта. Аз съм човек, който се е доказал през годините като собственик на футболна школа, като международен съдия, успял съм и мисля, че ще успея да направя от този стадион прекрасен спортен комплекс и един прекрасен оазис и пожелавам на младите хора да са все така смели и с общи усилия да успеем“, заяви той.

Чачов коментира, че стопанисването на община Стрелча е недобро и от това страдат всички житейски сфери. И добави, че голяма част от усилията му за възраждане на общината ще бъдат насочени към местния спорт.

Стойно Чачов с отбора на Стрелча.

„Една прекрасна спортна база е занемарена, за съжаление, от бездействието на сегашните управляващи в общината. Имаме млади и ентусиазирани хора, които имат много хъс и желание за развитие, но никой не им обръща внимание. Нашата цел е да върнем младите хора в общината, да задържим тези, които са тук, за да не избягат в чужбина. Ще работя главно за оставането на младите хора в общината, за връщането на младите хора в град Стрелча. Ще работя за популяризирането и развитието на масови спорт в общината, не само футбола. Срещам голяма подкрепа не само сред младите хора, но от всяка една възраст, те вярват в мен и мисля, че ще постигнем това, към което сме тръгнали, с общи усилия ще успеем“, допълни Чачов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови