Втората световна война през историите на обикновени герои (галерия)

OFFNews 03 октомври 2019 в 00:26 4234 0

Снимка Epic Drama

Eпичният нов сериал "Свят в пламъци" (WORLD ON FIRE) по EPIC DRAMA ни среща с истории на обикновени хора от Втората световна война.

Проект на BBC One, продуциран от Mammoth Screen (автори на „Полдарк“), "Свят в пламъци" е нова драматична поредица от сценариста Питър Баукър. Снимана на множество места в Европа - Полша, Франция, Германия, Великобритания и др., това е вълнуваща драма, която проследява историята на глобалния конфликт през погледа на обикновени европейци.

Първият сезон на сериала разказва за първата година на войната - с германската инвазия в Полша през септември 1939 г.

Хелън Хънт. Снимка: Epic Drama

Продукцията е събрала звезден актьорски състав, включително носителката на „Оскар“ Хелън Хънт (As Good As It Gets), носителят на Еми и БАФТА Шон Бийн (Game of Thrones), както и номинираната за Оскар и носителка на Оливие Лесли Манвил (Harlots, Phantom Thread), първият сезон въвлича в ужаса на разразяващата се война. Участват и полските актьори Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Radosław Kaim, Agata Kulesza и Tomasz Zietek.

Шон Бийн. Снимка: Epic Drama

Първи сезон ще дебютира ексклузивно по Epic Drama в Централна и Източна Европа на 10 ноември и ще бъде на разположение за видео по поръчка чрез операторите – партньори на ТВ канала.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови