Quantcast

От 1 юли говорим по-евтино в ЕС

OFFNews Последна промяна на 24 юни 2014 в 11:54 1480 1

Двойно по-евтин мобилен интернет в чужбина ще ползваме само след седмица. От 1 юли влизат в сила новите цени за мобилни услуги, които ще важат за целия Европейския съюз.

Ако сега сме на почивка в Испания и решим да се обадим на приятелите си в България, обаждането ни ще струва около 56 стотинки на минута. От 1 юли, където и да сме в Европейския съюз, вече ще звъним за 45 стотинки.

Входящите обаждания, докато сме зад граница, ще струват 12 стотинки. По-евтино ще ни излиза и ползването на мобилен интернет. Ако досега ни е струвало около 1 лев, вече ще плащаме 47 стотинки. SMS-ите пък стават 14 стотинки.

Българските телекоми вече са готови да намалят цените, а те ще се отнасят само за територията на Европейския съюз.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.06 2014 в 12:47

Това не е вЕрно! Любимият телеком на реакцията - ментел, "къпи срещу косъма" и после се оправдава с довода, че е бил в сила тарифен план отпреди 6 години, при условие, че номера съм го "закупил" за 12лв, ПОВТОРНО, при смяна на тарифен план от ЮЛ на ФЛ преди 3г!? След кореспонденция с отговорния гъз, защото това не може да е лице, ми бяха "опростени" разговори, ВХОДЯЩИ, на гръцка територия, член на ЕС по тарифа 6,00лв бед ДДС!
Та ащко има намаление, то ще е само с преподписване или смяна на тарифния план, а всички останали ще бъдат "ощастливявани" на общо основание.


Реакцията, готови ли сте да се обзаложите?


Стига реклами на ментел, не си струва! Нито те, нито другите 2!

Направете си труда и опишете тарифни планове на комшиите от Турция и Сърбия, съпоставете ги с тези на Румъния и Гърция. Хората много лесно ще направят изводи за това "КЪДЕ СЪМ АЗ, А КЪДЕ СТЕ ВИЙ?", както обича да пита Гъзи Пемузовски.