Звезда на Ман Сити: Бербатов ритна кошче, после ми се накара

OFFNews 11 юни 2017 в 16:05 2665 0

Снимка skysports

Другата страна на иначе спокойния Димитър Бербатов разкри Бернардо Силва, едно от нашумелите имена на трансферния пазар. Манчестър Сити плати 45 милиона паунда на Монако за халфа.

Португалецът даде интервю за  Мирър", в което разказа за първата си среща отблизо с българина. Силва идва в Монако от Бенфика през 2014 година, когато голямата звезда на тима е Бербо.

Тогава 19-годишният халф е титуляр за първи път при победата с 1:0 над Гингам, но след мача е скастрен набързо от ветерана.

"Победихме Гингам в първия ми мач като титуляр за Монако и в последната минута можех да центрирам топката към Бербатов, а не го направих. Мисля, че той бе непокрит. Просто не го видях", споделя Силва.

"Върнахме се в съблекалнята и бях много щастлив ,докато не дойде Бербатов. Той изрита коша за боклук и започна да ми крещи. Аз, дете на 19, с голяма фигура от световния футбол. Той се обърна към мен и ми каза, "Кой си мислиш, че си? Да не си Марадона или Зидан?".

"Там стартът за мен бе труден, но с помощта на португалските ми приятели Жоао Моутиньо и Рикардо Карвальо там беше по-лесно да обърна нещата", допълни новото попълнение на Ман Сити.

Силва беше първата лятна покупка на Пеп Гуардиола, който прави нов състав в опит да върне титлата на Англия при "гражданите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!