Ексклузивно Кирил Петков: България експулсира 70 руски дипломати (допълнена)

"Животните" получиха още време да съберат 8-те милиона за емблемата на ЦСКА

OFFNews Последна промяна на 15 август 2017 в 20:30 2556 2

Или на някой не му се плаща, или път 7500 лева за много пари на фона на затритите покрай фалита на ЦСКА над 22 милиона лева. Преценете сами.

Кредиторът на клуба Агенция "Танев", е предприел действия срещу съдебните разпоредби и ще обжалва решението на СГС. Крайният срок изтича утре, но от въпросната фирма вече са пуснали своята молба. На 8 август съдът определи кои жалби приема и кои отхвърля относно разпределението на парите на кредиторите на ЦСКА.

Както е известно, фирмата "Ред Енимълс", която спечели правото да откупи активите на ПФК ЦСКА АД, ще трябва да преведе сумата от близо 8 млн. лв., която предложи при наддаването в Кърджали. Точната цифра е 7 835 367,50 лв. Самите "Червени Животни" също обжалваха предния път.

Предвид обжалването, процедурата ще се забави още малко. Последната инстанция за обжалване по делото за несъстоятелност на дружеството ПФК ЦСКА АД е Апелативния съд. След като от институцията излязат с официално становище, парите ще трябва да бъдат платени.

Утре изтича крайният срок за обжалване и по всяка вероятност още кредитори ще предявят претенции. "Още не съм видяла жалбата, нека мине крайният срок утре, възможно е дори да се изчака още ден-два, ако има претенции, пратени по писмо до съда", каза за OFFNews синдик Дора Милева, която организира търга за активите на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10569

2

Black Hex

16.08 2017 в 09:28

Или на някой не му се плаща, или път 7500 лева за много пари на фона на затритите покрай фалита на ЦСКА над 22 милиона лева. Преценете сами.

Или на някой не му се плаща, или ПЪК 7500 (ОТКЪДЕ Я ВЗЕХТЕ ТАЗИ СУМА?!) лева СА много пари на фона на затритите покрай фалита на ЦСКА над 22 милиона лева. Преценете сами.

Айде малко по-сериозно. Това да не е писано в края на работната смяна?

7988

1

samocska

15.08 2017 в 23:08

КЗЛ.