Втора поредна победа изстреля ЦСКА в топ 3

OFFNews 08 ноември 2020 в 16:58 2482 0

Отборът на ЦСКА влезе в топ 3 на временното класиране в Първа лига, след като постигна втора поредна победа.

"Армейците" спечелиха гостуването на Монтана от 12-ия кръг с 2:1 и събраха 21 точки - с две по-малко от лидера Лудогорец, който обаче има два мача в запас и по-късно днес играе с новака ЦСКА 1948.

В предишния кръг ЦСКА надви с 1:0 у дома Царско село и прекъсна серията си от мачове без победа, която продължи доста време, а през седмицата допуснаха поражение с 0:3 от швейцарския Йънг Бойс в групите на Лига Европа.

Столичани можеха да имат далеч по-спокойно гостуване на "Огоста", ако след ранния автогол на Сенхаджи в тяхна полза, не бяха изпуснали куп изгодни положения пред страхотния днес вратар Орлинов.

Селекцията на Дани Моралес най-сетне удвои своята преднина в 75-ата минута, когато нападателят Али Соу сложи край на головата си суша в Първа лига. Монтана бързо се върна в мача, като при ответната атака намали до 1:2 чрез Минков, а в края вратарят на ЦСКА Густаво Бусато с блестяща намеса запази победата и трите точки.

По програма в следващия кръг на 21 ноември ЦСКА трябва да играе с Левски, но двубоят може да бъде отложен заради усложнената обстановка на "Герена", където има голям брой заразени с коронавирус играчи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!