Витоша Бистрица отнесе неузнаваема Славия

OFFNews 06 август 2018 в 22:23 1977 0

Витоша Бистрица изненадващо победи Славия с 2:0 в двубой от третия кръг на Първа лига. В герой за "тигрите" се превърна Даниел Кутев, който отбеляза и двете попадения в мрежата на домакините. 

Ужасяващо слаби първи 45 минути записаха футболистите на Златомир Загорчич. "Белите" не показаха абсолютно нищо от футбола, на който станахме свидетели, както при участието им в Лига Европа, така и в първите два кръга на първенството ни.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич опита промяна в офанзивен план през втората част, след като пусна в игра Момчил Цветанов и Цветелин Чунчуков, но това не оказа положителен ефект върху представянето на отбора.

Цветанов можеше да вкара четири минути след влизането си на терена, но негов удар от воле бе париран от защитник на Витоша и това на практика бе всичко, което "белите" сътвориха в атака.

След този успех, футболистите на Росен Кирилов заеха четвъртото място във временното класиране в Първа лига с актив от 6 точки (две победи и една загуба), докато Славия е на 7-ата позиция с четири (равенство, победа и загуба).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови