Видео: Вратарят на Беневенто наказа Милан с глава в 94-тата минута

OFFNews 03 декември 2017 в 15:53 6125 0

Милан и Беневенто завършиха при резултат 2:2 в мача помежду си от 15-ия кръг на Серия А, който беше и официален дебют на новия треньор на "росонерите" Дженаро Гатузо.

Той бе назначен преди дни на мястото на освободения заради неубедителните резултати Винченцо Монтела. Милан беше на броени секунди от победата, но получи гол в петата минута на добавеното време.

Попадението донесе първа точка на Беневенто от началото на сезона, но по-интересното беше, че негов автор стана вратарят на новаците - Алберто Бриньоли.

Стражът реши да подкрепи съотборниците си в наказателното поле на Милан и след центриране отляво успя да отправи великолепен удар с глава, на който колегата му Джанлуиджи Донарума нямаше отговор - 2:2.

Преди това Джакомо Бонавентура (38) и Никола Калинич (57) бяха точни за Милан, а Георге Пушкаш (50) отбеляза гол за Беневенто.

"Росонерите" са седми в класирането с 21 точки, докато положението на последния в подреждането Беневенто остава все така плачевно, но тимът вече може да се "похвали" с първа точка в Серия "А".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!