Ветеранът Ван Перси се сбогува емоционално с футбола

OFFNews 15 май 2019 в 14:22 1627 0

Ветеранът Робин ван Перси, който изигра последния си мач в професионалната си кариера, сподели, че няма търпение да започне нова глава в живота си. Той добави, че ще пропусне днешното гостуване на Фейенорд срещу Фортуна Ситард.

"В неделя играх последната си професионална среща. Поглеждайки назад към тези 17 години, мога само да кажа, че беше прекрасно пътуване. Със своите възходи и падения, но и с много незабравими мигове.

Горд съм, че играх за страхотни клубове и за моята родина. Искам да благодаря на треньорите и съотборниците, както и на феновете, които подкрепиха мен и семейството ми през всичките тези години. Ще пропусна гостуването в Ситард, но с нетърпение очаквам следващата глава в живота си", написа Ван Перси в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

35-годишният нападател, заедно с Фейенорд, спечели Купата на УЕФА, Купата и Супер Купата на Холандия. Като част от Арсенал той спечели Купата и Супер Купата на Англия, а с Манчестър Юнайтед стана шампион и спечели Суперкупата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови