Верея пусна жалба срещу "камикадзето" Ставров

OFFNews 01 октомври 2017 в 10:23 3034 1

От Верея удържаха на обещанието си и пуснаха жалба срещу съдията Станислав Ставров и помощниците му след мача със Славия в Стара Загора, завършил 1:1.

Заралии се чувстват с право ощетени, след реферът им отмени два гола, а в края подмина нарушение на границата на наказателното поле.

Треньорът Илиан Илиев беше изгонен на трибуните, тъй като се опита да му потърси обяснение.

"Този рефер е камикадзе. Където трябва да се изпълни задача го пращат. След това почива 2-3 кръга и всичко започва отначало. Не може да се продължава така. Гоним хората от стадионите с тези скандали.

Цяла България видя, че този съдия беше изпратен, за да помогне на Славия. Поръчката обаче не беше изпълнена", коментира вече успокоен треньорът Илиев.

От свирката на Ставров са патили още Дунав и Левски, припомня "Меридиан Мач". Не са били пожалени от отбори от по-ниските нива на футбола ни като Партизан Червен бряг.

Днес Станислав Ставров ще въдворява ред на стадиона в Славяново, на който лидерът в класирането на Северозападната трета лига "Кариана" Ерден ще гостува на местния "Вихър". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11962

1

Мюнхен

01.10 2017 в 13:51

След като "поръчката не е изпълнена",защото ще пускат жалба? Дано да удовлетворят жалбата,тъкмо Славия ще бие,защото е по-добрият отбор.Верея от колко време е отбор? Защото Славия е от 1913г.