Венгер съсипа от критики Барселона

OFFNews 06 ноември 2019 в 19:07 1547 0

Бившият мениджър на лондонския Арсенал Арсен Венгер съсипа от критики Барселона слез поредното бледо представяне на терена. "Каталунците" завършиха снощи 0:0 със Славия Прага на "Камп Ноу" и разочароваха привържениците си.

"Харизмата на победител от последните няколко години е изгубена от Барселона. Отборът е лидер в Ла Лига и групата си в Шампионската лига, но играе като отбор в криза - твърде бавно, без динамика и много индивидуално в последните метри.

Когато Барса загуби топката оставаш с впечатлението, че може да допусне гол на контраатака, защото не затваря пространствата към вратата си.

Барселона е интересен случай, защото в исторически план отборът се характеризира с брилянтна отборна игра, а също така имат Лео Меси, който прави разликата. Срещу Славия те сякаш очакваха нещо от Меси.

Барселона загуби своята харизма и трябва да се запитаме колко повлиян е отборът от последните си две отпадания в Шампионската лига", каза прочутият французин, който е спряган за треньор на Байерн, но все още няма нищо официално.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови