Венгер призна за рокадата на Санчес с Мхитарян

OFFNews 18 януари 2018 в 18:45 5968 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че звездата на тима Алексис Санчес най-вероятно ще премине в Манчестър Юнайтед, а офанзивният халф на "червените дяволи" Хенрих Мхитарян ще поеме в посока "Емиратс".

Според наставника на "артилеристите" размяната ще бъде осъществена в следващите 24 часа. В последните дни мениджърът на Мхитарян Мино Райола твърдеше, че трансферът ще бъде финализиран, едва когато от Арсенал удовлетворят финансовите изисквания на клиента му.

"Заплатите няма да са проблем, но докато нещата не станат официални, не можем да сме сигурни. Разбира се, че харесвам Мхитарян, точно затова този трансфер е възможен. Играли сме много пъти срещу него, така че той също оценява нашия стил на игра и със сигурност харесва клуба.

Единият футболист ще замени другия. След това ние продължаваме да бъдем на пазара", коментира Венгер. Французинът сподели, че няма проблем с огромната заплата, която Манчестър Юнайтед ще плаща на Санчес.

"Уважавам Юнайтед, защото те генерират парите, които плащат на играчите си. Това са техни собствени ресурси, така че трябва да уважаваме това. Ние предложихме на Санчес максимума, който можем да си позволим и може би един ще ви кажа сумата, но сега не е моментът", допълни Венгер, цитиран от БГНЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови