Венгер, Моуриньо и Рой Кийн: Тази дузпа не е дузпа

OFFNews 08 юли 2021 в 09:15 7386 0

Англия спечели полуфиналния дуел с Дания на Евро 2020 след спорна дузпа в продълженията. Положението веднага предизвика множество коментари, като повечето специалисти са на мнение, че нарушение срещу Рахийм Стърлинг не е имало.

“Това не е дузпа! Не разбирам защо ВАР не поиска от съдията да изгледа повторение на ситуацията”, възнегодува бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер в ефира на beIN Sports.

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн е на същото становище. Той коментира най-дискусионния момент от полуфинала на “Уембли” пред Sky Sports.

“Англия показа характер и прояви смелост. Гарет Саутгейт свърши блестяща работа. Колкото до дузпата, мисля, че такава нямаше”, сподели Кийн.

Новият старши треньор на Рома Жозе Моуриньо също се изказа по темата с дузпата за Англия в полуфинала от Евро 2020 срещу Дания. Португалецът беше категоричен, че не е имало нарушение срещу Рахим Стърлинг.

“Да, мачът беше впечатляващ, но не съм сигурен, че ще искате да чуете мнението ми. Казвам това, което виждам. Със сигурност нямаше дузпа. Англия игра по-добре и победи заслужено, но това не беше дузпа. Не разбирам решението на съдията в толкова отговорен мач. А още по-малко разбирам факта, че ВАР не отмени грешното решение да се посочи бялата точка”, сподели Специалния пред talkSPORT.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews