Важен играч на ЦСКА се завръща в игра след 6 месеца извън терените

OFFNews 15 януари 2019 в 09:22 997 0

Крилото на ЦСКА Енрике Рафаел съвсем скоро ще се завърне в игра след 6-месечно прекъсване, пише "Тема Спорт". Планирано е бразилецът да вземе участие в утрешната контрола с немския Бохум. Това ще е първата проверка на "червените" за 2019 година.

От клуба все още не са обявили началния й час, нито дали двубоите в Испания ще бъдат излъчвани директно по родна телевизия. Енрике не е бил на терена от 181 дни, след като счупи ключица в реванша от Лига Европа срещу Рига на 19 юли. Последва операция и дълго възстановяване.

Бразилецът бе напълно готов за игра в началото на ноември. Заради паспорта му извън ЕС обаче той така и не попадна в групата за официален мач до края на 2018-а. Сега обаче се очаква Енрике да получи български паспорт и статутът му да се промени.

ЦСКА лети за Испания днес малко след обяд. Отборът се събира от 13:00 часа на терминал 2 на летище София. "Червените" се прибират късно вечерта на 29 януари. Вчера бе почивен ден за тима.

Директно на лагера в Марбейя е очакван левият бек Жеферсон, който закъснява с разрешение на ръководството. Клубът обаче не посочи конкретна дата за завръщането на бранителя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови