В Славия се оплакват от бой във Варна

OFFNews 03 август 2019 в 13:08 1898 0

Скандал разтърси футбола ни след мача между Черно море и Славия (0:0) от програмата на четвъртия кръг на efbet Лига. Двата отбора направиха груб мач, а напрежението е ескалирало в тунела.

Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов обвини председателя на борда на директорите на Черно море - Ерджан Шабан, че е ударил футболиста Емил Виячки, а представители на домакините са нахлули в съблекалнята на Славия след мача.

"Този Ерджан, директор ли е, какъв е, лично е ударил Виячки, дърпал е администратора. Просто безобразие! Просто ужасно поведение!

Час и половина отборът не може да напусне стадиона. Грозни, грозни сцени. Не мога да разбера как е допустимо в съблекалните да влизат външни лица и да малтретират футболистите. Къде е полицията? Как може такова нещо? Такива ексцесии никога не са се случвали", заяви Стефанов пред bTV.

От Черно море също коментираха сцените от петък вечерта, като отрекоха думите на Стефанов.

Според варненци футболистите на Славия са виновни, като са провокирали феновете и са нападнали възрастния администратор на отбора.

"Бой не е имало", категорични са варненци, които също имат своите претенции към гостуващия тим и съдийството.

"Със сигурност не се е играло повече от 16 до 18 минути на полувреме. Всичко друго - търкаляне и лягане. Изпълняват фаул по 3-4 минути. Съдията даде 10 картона и пише, само това колко минути е... Имах чувството, че пише "Под Игото", трета част", каза след мача треньорът Илиан Илиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови