В Саудитска Арабия обявиха почивен ден след успеха над Аржентина

OFFNews 22 ноември 2022 в 19:44 1724 0

Мондиал 2022

Снимка Getty Images

Феновете на Саудитска Арабия ще празнуват в допълнителния почивен ден

Кралят на Саудитска Арабия Салман бен Абдел Азис Ал Сауд обяви сряда за неработен и неучебен ден в цялата страна, за да могат гражданите да отбележат подобаващо победата на националния отбор над Аржентина с 2:1 на световното в Катар.

Сензационният успех стана главната новина на днешния ден на Мондиала и беше приета с разочарование в Аржентина, но зарадва британец, който заложил 20 паунда за успех на саудитите при коефициент 80 в "Уилям Хил".

"Нямаме извинения, но трябва да останем по-обединени от всякога. Имаме силен отбор и сме го показали. Не сме преминавали през подобна ситуация от дълго време, но сега трябва да покажем, че сме истински отбор“, коментира голямата звезда на Аржентина Лионел Меси пред телевизия TNT Sports след загубата.

„Този резултат е голям удар за всички, не сме очаквали да започнем така. Но всичко се случва с причина. Трябва да се подготвим за това, което предстои. Трябва да спечелим, а това зависи от нас“, добави Меси.

„Призовавам феновете да ни вярват, този отбор няма да ги разочарова. Трябва да останем заедно и да се вдигнем за следващия мач“, каза още Лионел Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!