В Левски вече няма неизплатени заплати

OFFNews 09 май 2022 в 19:31 1937 0

Снимка Официален сайт на Левски

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков заяви, че ръководството е изплатило всички дължими възнаграждения в клуба и обслужва всичките си останали задължения. Това става ясно от публикуван днес кратък клип от Левски ТВ от срещата на управата на "сините" с фенове във Варна на 6 май.

"Задълженията - лека полека вървим, виждаме светлина в тунела. Беше ужасно. В момента няма неизплатена заплата в клуба. Погасяваме и обслужваме всичките си задължения", казва Ивков.

Той благодари на запалянковците за любовта и подкрепата към отбора в трудните финансови времена.

"Тази любов, която имате към отбора си просто бълва и си личи. Това ни дава сила, за да правим каквото можем. Бих споменал и една друга дума, която трябва да върнем, за да дойде и късметът отново. Нещо ни бягаше в последните години. Почтеност. Може да не сме най-добрите, може да правим грешки, ще си ги казваме. В същото време имаме увереността вече като виждаме резултатите. За кратко постигнахме много. Има купища работа", каза Ивков.

Той подкрепи и новоучреденото сдружение "Левски на левскарите".

"Прочетох доста хейт след учредяването му (на сдружението). Нормално е, но дайте да си кажем притесненията тук и на тези срещи, а не по Фейсбук, анонимно, полуанонимно. Правим нещо уникално. Тези били обсебили, онези … аз ги познавам всички момчета в Управителния съвет.

Те ми помагат страшно много, организираха всички срещи. Тази радост, в колко градове сме вече. Взаимно се зареждаме. Вие сте в крак с кухнята в клуба. Защо да не го институционализираме? Защо да не се съберат пари за клуба и хората да ги дават с радост, а един ден те да могат да участват в избора на ръководството на клуба.

Не виждам проблем и трябва да подходим с повече доверие. Досега само казвах, че го подкрепяме, но това не е достатъчно. Време е да вземем страна. Аз съм на страната на тези, които учредиха "Левски на левскарите" и опитват да направят нещо", каза още изпълнителният директор на Левски.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови