В Левски са готови за сблъсъка с Апоел

OFFNews 09 август 2023 в 22:47 1305 0

левски

Снимка Официален сайт на Левски

Николай Костов е наясно със стратегията за мача в Израел

Треньорът на Левски Николай Костов очаква равностоен мач срещу Апоел Беер Шева и се надява на добър резултат в първия мач срещу съперника от Израел.

Двубоят от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите ще се играе утре, 10 август, от 20:30 часа на стадион "Яков Търнър".

"Готови сме със състава, готови сме със стратегията за мача. Няма как да подценим Апоел. Но няма и да ги надценим, очаквам равностоен мач, интересен за зрителите и се надявам на добър резултат", каза Костов на пресконференцията преди мача.

"Знаем изключително много за отбора на Апоел. Играят с много трансформации, които трудно се проследяват. Нямаме подробна информация за скандала в клуба и не знаем какво точно се е случило. Харесвам отбора на Апоел, но повече харесвам моя отбор. Апоел показват интересни взаимодействия в атака, играят един на един, добри са на статичните положения", каза още Костов.

Нападателят на "сините" Марин Петков, който срещу Шкупи в предишния кръг отбеляза дебютния си гол в евротурнирите, се надява да започне в титулярния състав в утрешния мач.

"Не знам дали ще започна като титуляр. Ще видим преди мача. Радостен съм, че срещу Шкупи вкарах първия си гол в европейските турнири. Надявам се да съм на терена, да спазвам указанията на треньора и да вкарвам голове", каза Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки