В Германия: Левски е най-доброто решение за Тауата

OFFNews 23 август 2019 в 09:17 1433 0

Талеб Тауата е много близо до преминаване в Левски, твърдят германските медии. Израелският национал не попада в плановете на треньорския щаб на Айнтрахт за този сезон, пише "Тема Спорт".

В момента съставът на франките е доста развит, като целта е бройката на играчите в него да бъде намалено до 33. Клубът от Бундеслигата е искал още през зимата да се раздели с Тауата, но не е успял да го стори.

През миналата кампания левият бек има 6 мача за Айнтрахт - 3 за първенство и 3 в евротурнирите. А през този дори не тренира с първия отбор.

"Наближава заминаването на Тауата. След три години в Айнтрахт, той е пред раздяла с клуба. Крайният защитник е на път към България. За да се стигне до договор, ще намали и заплатата си. Преминаването в Левски изглежда най-доброто решение в момента. Българската карта в ръцете му е най-добрата", пише sge4ever.com.

Изданието допълва, че Талеб е добър играч, но често е преследван от травми. Последната го е извадила от терена за 2 месеца. За 3 години той има 40 мача за Айнтрахт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови