Турски клуб вади сериозни пари за Десподов

OFFNews 14 август 2018 в 10:34 1871 0

Сериозен турски клуб от елита на южната ни съседка проявява засилен интерес към звездата на ЦСКА Кирил Десподов, информира “Меридиан Мач”.

Емисари на въпросния клуб са гледали няколко пъти на живо изявите на крилото от началото на сезона. Те са останали впечатлени от качествата му и е много вероятно до края на месец август да се стигне до сделка. От нея се очаква в касата на клуба от “Българска армия” да влязат няколко милиона евро.

На този етап от ЦСКА не са водили сериозни разговори за продажбата на Десподов, който преподписа до 2022 година, но до тях вероятно ще се стигне след евентуално отпадане от Лига Европа.

21-годишният футболист прави отличен сезон, а в неделя асистира и за двата гола на бразилеца Мауридес срещу Славия. През последните месеци се говори за интерес към Десподов от страна на Олимпиакос, Легия Варшава и Партизан Белград.

В четвъртък ЦСКА излиза в Копенхаген в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща в София завърши с успех на датчаните с 2:1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови