Треньорът на Левски определи като турбулентни последните дни

OFFNews 23 декември 2018 в 10:55 1072 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович присъства на галавечер, организирана от футболната федерация на Словения. На събитието е бил и президентът на УЕФА Александър Чеферин, както и бившият нападател на Литекс Миливое Новакович.

Местните медии не подминаха слуховете, че специалистът е получил оферта от националния отбор на Латвия, а той бе доста лаконичен по въпроса.

"Засега стоя солидно в Левски. Имам си валиден договор с клуба. Латвия? Мога само да кажа, че последните няколко дни бяха турбулентни, но не искам да коментирам друго. Все още официално съм треньор в България", заяви Стоянович пред 24ur.com.

Думите му обаче са казани преди информацията от УЕФА, че Левски може да бъде изваден от участие в евротурнирите за следващите два сезона, ако се класира.

Агентът Милко Бански, който е бил посредник при идването на Стоянович в Левски, коментира, че треньорът има договор до края на сезона, а не до лятото на 2020-а, както твърди собственикът Спас Русев.

Г"Интерес към него има и продължава да има, като е така от самото му идване в Левски. Тук нещата опират до клуба, който трябва да покаже дали смята, че той е човекът, който искат да води отбора и да му дадат дългосрочен договор", каза Бански пред "Дневник".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови