Треньорът на Барса: Меси вече изглежда по-свеж

OFFNews 30 октомври 2019 в 10:02 1574 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не спести суперлативите си по адрес на суперзвездата Лионел Меси след победата на каталунците с 5:1 над Валядолид снощи.

Aржентинецът блесна с два гола и две асистенции към Артуро Видал и Луис Суарес. Едно попадение добави и Клеман Ленгле. За "бяло-виолетовите" точен бе Кико Оливас.

Меси вече има 101 попадения под ръководството на Ернесто Валверде, с 37 повече от втория голмайстор в този период Луис Суарес. Освен това аржентинецът отбеляза и за 50-ти път в кариерата си от свободен удар.

"Какво мога да кажа? Всеки път, когато той вземе топката нещо се случва. Става нещо добро за нас и нещо лошо за противника. Лео има талант, който никой друг не притежава.

Не става дума само за едно негово движение, което дисбалансира противника. Той вижда неща на терена, които никой друг не успява да види дори от трибуните. Напълно убеден съм в това.

Сега той ми изглежда доста по-свеж. Ние сме много щастливи, защото той се справя отлично и ние се наслаждаваме на играта му", каза Валверде.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови