Тотнъм загуби Хари Кейн за няколко седмици

OFFNews 29 януари 2021 в 08:28 1996 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е контузил и двата си глезена в двубоя от 20-ия кръг Премиър лийг срещу Ливърпул (1:3), съобщи мениджърът на лондонския тим Жозе Моуриньо.

Кейн бе принуден да напусне терена на почивката заради травмите.

През последните пет години той се озоваваше често в лазарета с контузии, което създаваше огромни проблеми на Тотнъм и националния отбор на Англия.

Късно снощи етвъртък Кейн получи две различни травми за едно полувреме, след стълкновения с Тиаго Алкантара и Джордан Хендерсън. Сега на звездата на “шпорите” му предстои нов възстановителен процес.

“Той контузи и двата си глезена. В първия случай Тиаго игра грубо, за втория не съм запознат добре. Не знам колко точно ще отсъства, но ще отнеме няколко седмици. Има играчи, които е невъзможно да бъдат заменени. Понякога това се случва и на теб ти остава единствено да се сражаваш срещу обстоятелствата”, заяви Моуриньо, цитиран от The Independent.

Загубата беше седма поред за Тотнъм срещу Ливърпул, като отборът на Жозе Моуриньо дори не успява да спечели точка срещу мърсисайдци в последните два сезона. На Ливърпул предстои мач срещу лидера Манчестър Сити през следващата седмица и показаната добра игра вдъхва оптимизъм у привържениците на английския шампион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!