Тежка категория отбори чакат Левски и ЦСКА във втория кръг на Лига Европа

OFFNews 19 юни 2019 в 08:02 2005 0

Снимка Facebook: UEFA Europa League

Тежки съперници очакват родните грандове във втория квалификационен кръг на Лига Европа, ако успеят да елиминират съперниците си.

Жребият за следващата фаза ще се тегли днес от 14.00 часа българско време. Сред потенциалните противници на Левски са грандовете от Австрия и Полша, съответно Щурм Грац и Легия Варшава.

Холандският Утрехт също може да излезе на пътя на 26-кратния шампион на България. Мачовете ще се състоят на 25 юли и 1 август, а сблъсъците на Левски с Ружомберок са на 11 юли в София и 18-ти в Словакия.

Потенциалните съперници на Левски са: Щурм Грац (Австрия), Утрехт (Холандия), победителя от АЕК Ларнака - Петрокуб-Хонещи (Молдова), Яблонец (Чехия), Победителя от Санта Хулия (Андора)/ФК Европа (Гибралтар) - Легия Варшава.

Италианският колос Рома пък е сред потенциалните съперници на ЦСКА. Сред останалите възможни противници на "червените" сериозно впечатление правят Глазгоу Рейнджърс и Хайдук Сплит, който за последните две години елиминира Левски и Славия. Срещите на ЦСКА с Титоград пък ще се състоят на 11 и 18 юли.

Ето и възможните съперници на ЦСКА: Осиек (Хърватия), Победителя от Прищина (Косово)/Сейнт Джоузеф (Гибралтар) - Глазгоу Рейнджърс (Шотландия), Рома (Италия), Победителя от Гзира Юнайтед (Малта) - Хайдук (Сплит), Люцерн (Швейцария)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови