ЦСКА завърши редовния сезон с равенство

OFFNews 15 юни 2020 в 00:24 1816 0

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив завършиха наравно 1:1 в последния мач от 26-ия кръг на футболното първенство на България.

Срещата сложи край на редовния сезон в Първа лига, като Локомотив финишира на второ място с 50 точки, а ЦСКА остава трети преди плейофите със същия актив. И двата тима са на по 12 точки зад лидера Лудогорец при оставащи пет допълнителни кръга. Четвърти е Левски.

Гостите от Пловдив завършиха мача с 10 човека, тъй като в 65-ата минута Милош Петрович бе изгонен от игра за два жълти картона. Това им попречи да задържат преднината, дадена от Лукас Салинас в самото начало и малко преди края ЦСКА изравни чрез Тиаго Родригес.

До края на двубоя ЦСКА изпусна още няколко изгодни положения за гол и в крайна сметка двата отбора завършиха наравно.

"Всичко направихме, за да се получи дерби. Играчите дадоха максимума от себе си през всички 90 минути. Атакувахме през цялото време, старахме се и не мога да не бъда доволен от това. Искахме да победим, но без шанс нямаше как да стане. Благодарен съм на момчетата за показаното старание.

Трябва да работим над заъвършващата фаза. Няма друг вариант. Не съм изчерпал доверието си в Али Соу, просто исках да изпробвам нещо друго. Томи Юрич се представя много добре, но досега не получаваше много шансове.

Мисля, че играхме добре срещу един много силен физически съперник. Червеният картон бе реален и той бе резултат от нашия натиск", коментира треньорът на ЦСКА Милош Крушчич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!