ЦСКА уреди контрола с австрийския шампион

OFFNews 27 май 2019 в 13:24 1452 0

ЦСКА успя да си уреди контрола с шампиона на Австрия - РБ Залцбург, като датата на проверката ще бъде 3-и юли, съобщават от официалния сайт на "червените". Сребърните медалисти в Първа лига ще започнат подготовка си за следващия сезон на 9-и юни на базата в Панчарево, а до 4-ти юли ще проведат два лагера - в Тетевен и Капрун, Австрия.

Официалното съобщение на сайта на "армейците" гласи:

"След заслужена почивка, футболистите на ЦСКА се събират на базата в Панчарево на 9 юни и ще започнат усилена подготовка за новия сезон. Отборът ни ще проведе две лагера - в Тетевен от 10 до 18 юни, а на 20 ще отпътува за двуседмичен престой в Австрия. Армейците ще отседнат в луксозен хотелски комплекс в планинския регион Капрун.

По време на подготовката в алпийската страна ЦСКА ще изиграе 4 контроли срещу известни европейски клубове, с които ръководството преговаря в момента. Засега официално е потвърден приятелски мач срещу шампиона на Австрия Ред Бул Залцбург. Проверката ще се състои на 3 юли.

Червените ще се приберат в София на 4 юли. Допълнително ще се прецени дали тимът ни ще изиграе контрола на "Армията" преди старта на сезона. Първият мач от евротурнирите е насрочен за 11 юли, а в уикенда на 13-14 юли ще бъде даден стартът на Първа лига."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови