ЦСКА-София праща Пената на жребия в Нион

OFFNews 16 юни 2017 в 22:24 2403 0

От ЦСКА-София направиха официален коментар на днешното решение или по-скоро липса на такова на Спортния арбитражен съд в Лозана. В становището си съдът се произнесе, че няма пречка пред участието на ЦСКА-София в евротурнирите, след като има лиценз за тях, издаден от БФС.

Сега топката е в УЕФА, като решение се очаква до тегленето на жребия в понеделник. От клуба от Борисовата градина се надяват да участват в него и дори изпращат почетния президент Димитър Пенев на церемонията. Пената е легендарен с това, че носи късмет на "червените" при тегленето на съперници.

Ето какво написаха от ЦСКА-София в официалния си сайт:

"Армейци,

С решение от 16.06.2017 г. председателят на апелативното отделение на КАС отказва да допусне предварителни обезпечителни мерки поради признание от страна на УЕФА, че ЦСКА е изпълнил всички критерии за допускане в турнира Лига Европа.

С този акт участието на ЦСКА в Лига Европа за сезон 2017/2018 година е осигурено успешно, като УЕФА изрично си запазва правото да се сезира отново по въпроса. Очаквайте подробности от правния екип.

Очакваме първия съперник на ЦСКА на жребия за Лига Европа, който ще се тегли в понеделник в Нион. Армейците ще бъдат представлявани от почетния президент на клуба Димитър Пенев".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови