ЦСКА-София честити на Васил Божков, въпреки подкрепата му за ЦСКА 1948

OFFNews 29 юли 2017 в 16:55 7458 0

Ръководството на ЦСКА-София поздрави бизнесмена Васил Божков, който днес навършва 61 години. Както е известно, босът на "Нове холдинг" бе собственик на ЦСКА между 1999 и 2006 година. Той продаде клуба на милиардера Прамод Митал срещу близо 15 милиона евро! 

Ето какво написаха "червените" на своя официален сайт:

рмейци, днес своя 61-и рожден ден празнува Васил Божков. Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА му пожелават много здраве, щастие, лични и професионални успехи".

Интересното е, че Божков помогна доста за старта на ЦСКА 1948, като прехвърли регистрирания от него клуб миналото лято на феновете и ветераните. Те нямаха време за нова регистрация, тъй като ги притискаше срокът за заявка за участие в областната група.

Божков е акционер и в компанията "Ефбет", която дава основния поток пари на ЦСКА 1948. Поради тази причина крайните "Ганчевисти" на "Армията" не го харесват".

Разумните "армейци" още съжаляват, че  Божков се раздели с ЦСКА през 2006 година, тъй като бизнесменът никога нямаше да допусне падението от миналото лято. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!