Quantcast

ЦСКА се включва в благотворителна инициатива

offnews Последна промяна на 04 август 2019 в 14:23 577 0

ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в помощ на малък фен на тима. 12-годишният Александър Недков е болен от левкeмия и спешно се нуждае от средства за лечението му. По този повод "червените" ще организират търг за фланелката на Евандро, с която той игра в първия мач от Лига Европа срещу Осиек и отбеляза единствения гол в мача (1:0).

Армейци,
едно малко червено сърце има нужда от нашата помощ.

Александър Недков е на 12 години с диагноза Остра лимфобластна левкемия. В момента той се намира в онкологичното отделение на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ", където вече тече лечение с химиотерапия, всекидневно преливане на кръв и други процедури, с които да бъде стабилизирано неговото състояние. Предстои му дълга борба, която е свързана и с много средства, непосилни за семейството на Алекс.

С цел да помогнем на детенцето, откривам търг за фланелката на Евандро, с която бразилецът отбеляза невероятен гол срещу Осиек на "Армията". Тя ще бъде разписана от целия отбор на ЦСКА. Нейната начална цена за наддаване започва от 500лв. Търгът ще продължи до 18 август (понеделник). Човекът, спечелил търга, ще получи фланелката лично от Евандро. Наддаването става в коментари под снимката или на лично съобщение.

ВКЛЮЧИ СЕ В ТЪРГА ТУК.

Фланелката ще бъде предадена, след като най-високото предложение бъде преведено по сметката на детето и бъде предоставено платежното нареждане от банката.

Нека заедно помогнем на малкия армеец Алекс отново да играе футбол! Нека го подкрепим, за да може да се радва на живота като всички деца и да спечели най-важния си мач!

Дарителска сметка в Райфайзен банк:
IBAN BG96RZBB91551082921088
Титуляр: Оля Любомирова Георгиева-Недкова