ЦСКА с втора поредна победа

OFFNews 08 март 2018 в 19:57 4599 1

Снимка cska.bg

ЦСКА победи Етър с 2:1 в последен мач от 24-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Българска армия".

Гостите от Велико Търново се държаха достойно срещу претендента за титлата, като бяха близо до това да си тръгнат с точка от столицата, но бяха попарени от късен гол на резервата Рафаел Енрике.

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга откри резултата в 23-та минута с дежурния си гол, но три минути преди почивката Аласана Мане изравни. В 87-та минута Енрике вкара победния гол за домакините.

По този начин ЦСКА спечели с 2:1 и скъси дистанцията до лидера на три точки, докато Етър остава на предпоследната позиция в класирането с актив от 20 точки.

В другия мач от кръга днес Славия претърпя домакинско поражение от Верея с 0:1. Единственият гол на стадиона в "Овча купел" отбеляза Антон Огнянов в 79-ата минута.

Славия остава на десето място с 26 точки, а Верея с 35 е на шеста позиция. В следващия кръг Верея посреща Ботев Пловдив в понеделник, а Славия гостува на Дунав във вторник.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

1

Ивайло Иванов

09.03 2018 в 16:38

Моля за малко повече професионализъм от страна на репортерите. В тази статия се говори за ЦСКА, а този клуб вече не съществува. В момента има 2 клуба, които носят името на изчезналият клуб: ЦСКА 1948(новосформиран клуб) и ЦСКА-София(преименуваният Литекс). Моля в бъдеще да изписвате правилно името на клубът, който визирате.