ЦСКА с първо ново попълнение

OFFNews 03 май 2018 в 10:38 2539 0

Сезонът не е свършил, но в ЦСКА вече мислят за предстоящия. Клубът от Борисовата градина уреди първо ново попълнение от лятото и това е крилото на гръцкия Панионис Сърджан Спиридонович.

Австрийският национал от сръбски произход е едва 24-годишен и има сериозен опит в алпийската държава, Италия, както и на Балканите, информира "24 часа".

Фаворит за треньор на червените от новия сезон пък е наставникът на Цървена звезда Владан Милиовоевич, който се справя добре в гранда от Белград и без селекция, каквато безспорно ще му бъде осигурена на "Армията". Индикация, че той ще поеме ЦСКА е фактът, че е работил в Панионис, откъдето идва и Спиридонович.

Междувременно лично един от собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев призова феновете да напълнят стадион "Васил Левски" за юбилея на 5 май, който съвпада с мач срещу хегемона Лудогорец.

"Уважаеми привърженици на славния армейски клуб ЦСКА,

на 5 май 2018 година (събота) хегемонът в българския спорт навършва 70 години.

70 дълги години на един феномен, на една религия, изкована с успехите на неговите спортисти и най-вече с фанатичната любов на неговите привърженици! За 70 години този световен колос роди уникални по рода си спортисти и шампиони. Техните имена прославиха нашата Родина по цялото земно кълбо! От мое име и от името на моите партньори Христо Стоичков и Юлиян Инджов ви каним да заповядате на Националния стадион, за да отдадем заслуженото уважение на нашите големи легенди.

Нека всички заедно дадем началото на нови 70 години слава, гордост и армейска чест!
Нека покажем безрезервната си подкрепа и любов към свещените 4 букви!
ЦСКА до гроб!

С уважение: Завинаги един от вас, Гриша Ганчев."

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови